Classic Blue – tendinţa anului 2020 adusă pe unghii de Mounli

Ca în fiecare an, Pantone alege principala culoare a anului care va influiența tendințele din diverse sectoare ale modei și nu numai. Dacă anul trecut a fost marcat de culoarea “Living Coral”, 2020 a adus cea mai profundă și elegantă culoare: “Classic Blue”, o nuanță care așa cum indică numele, este caracterizată de aerul său clasic și sofisticat, perfect pentru a se încadra în oricare din cele 12 luni ale anului și poate fi combinată cu diferite articole de îmbrăcăminte, accesorii și produse cosmetice pe care alegem să le complementam.

În colecția de oje semipermanente Mounli veți regăsi diverse nuanțe de albastru , perfecte pentru a începe să purtați noua tendință pe unghiuțele voastre.

Ojele semipermanentede Mounli au o rezistență de lungă durată sunt autonivelante și au culori extrem de pigmentate care acoperă dintr-un singur strat. Mounli are o gama variată de nuanțe și aduce culorile din paleta Pantone cu un aspect super lucios datorită polimerilor de ultimă generație și a unui agent de luciu inovator care păstrează manichiura intactă timp de peste 3 săptămâni.

Tonurile subtile și sofisticate, cameleonice, care se combină precum schimbările pe care le vedem în toată splendoarea lor și în natură, le face perfecte pentru orice ocazie.

Dar nu-ți face griji la Mounli nu au fost uitate nici petrecerile și glamourul sofisticat al nopților speciale. Ojele cu paiete, glitter sau magnetice sunt etalate pe site invitându-vă să va îmbrăcăți unghiuțele în nuanțe prețioase și moderne.

Unghiile albastre, în nuanța adâncă și calmantă arată sofisticat și extravagant deopotrivă. Unii artiști pariază pe tonul lor cel mai viu, ca cerul senin din diminețile verii, în timp ce alții au folosit doar cele mai întunecate și mai intense nuanțe de albastru. Oricum ar fi, la Mounli găsiți cele mai elegante și rafinate nuanțe din paleta culorii albastru.
Albastrul, conform celor de la Pantone, este o culoare care anticipează, un ton care oferă liniștea, încrederea și conexiunea.

Fidel numelui său, albastrul clasic nu poate fi decât regal, sobru și nelimitat, iar ojele Mounli cuprinse în această paletă de nuanțe par să fie special concepute pentru femeile cu stil unic.
Dar albastru poate fi de asemenea energic, electric și vioi, folosind o varietate combinații cu alte oje și diverse accesorii pentru unghii.

Ca întotdeauna cu unghiile, avem o mare varietate de opțiuni pentru a purta culoarea Pantone 2020, de la mici detalii în manichiură minimalistă , până la modele mai complexe de „unghii construite” precum formele extravagante de salon, fără a uita manichiurile simple cu diferite finisaje (luciu high gloss, finisaj mat, metalic, catifea etc.)

Dacă există o linie care a oferit pieții nail art culorile în tendințe, aceea a fost noua gama Mounli, subliniată de sobrietatea și senzualitatea discretă. Tonurile noi folosite s-au remarcat clar față de cele de vara și primăvara trecută, fiind ideale pentru a etala intensitatea bijuteriilor folosite în nail art, ceea ce conferă o eleganță aparte manichiurii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *