De ce să alegi oja semipermanentă, vara

De ce să alegi oje semipermanente vara?

Cum trebuie întreținută manichiura în concediu?

Căldură, nisip, apă, multiple dezinfectări și spălări repetate ale mâinilor – tot atâtea motive pentru a alege oja semipermanentă atunci când îți dorești o manichiură perfectă care să dureze mai multe săptămâni.

În general, manichiura cu ojă semipermanentă are multiple beneficii, în special în sezonul festival. Comparând-o cu manichiura cu gel sau manichiura clasică, ai cel puțin 4 motive să folosești ojele semi vara asta.

De ce să alegi oje semipermanente vara?

Când plecăm în concediu, oare mai avem timp pentru întreținerea zilnică a manichiurii? Sau pentru aplicarea unei oje clasice tot la 3 zile?

Oare mai avem răbdare să retușăm unghia ori de câte ori apare câte o ciobitură? Evident că nu. 

Chiar și în afara concediului, sunt atâtea lucruri de făcut acasă sau la job (chiar dacă acesta este online), încât soluția ojelor semipermanente este una salvatoare. Se potrivește oricui dorește să-și mențină unghiile frumoase, fără bătăi de cap.

Oferă un aspect natural

Unghiile rămân mai subțiri decât cele cu gel și astfel, poți crea manichiuri elegante și discrete, în special în cazul unghiilor scurte.

Mai mult timp liber

Manichiura cu ojă semipermanentă rezistă foarte bine timp de aproximativ 3 săptămâni, fără retușuri.

În plus, se usucă repede, în maxim 120 de secunde, iar ședința de manichiură durează mult mai puțin decât în cazul unghiilor cu gel.

Protejează unghia

Îndepărtarea ojei semi nu afectează unghia, așa cum o face îndepărtarea gelului, spre exemplu. Deși tehnica de îndepărtare este asemănătoare, nu e nevoie să frezezi unghia foarte tare, stratul de ojă fiind mult mai subțire. Astfel că reușești să păstrezi unghia naturală sănătoasă și clienta, mulțumită.

În cazul celor care obișnuiesc să-și roadă unghiile, o astfel de manichiură le va ajuta să înlăture acest obicei și să-și păstreze unghiile frumoase.

Are un aspect mult mai îngrijit

Manichiura rămâne frumoasă, fără urme și cu luciu, contrar ojelor clasice. Foarte rar ajunge să devină ușor mată și asta doar după o utilizare intensă a mâinilor.

De asemenea, nu mai ai de-a face cu lacuri care se usucă prea repede sau prea lent.

Poți alege o culoare pentru concediu, după care să o schimbi sau să o acoperi cu o ojă clasică până la revenirea din concediu sau până la următoarea programare.

Cum trebuie întreținută manichiura în concediu?

Manichiura semi este foarte ușor de întreținut și nu necesită îngrijire specială. Totuși, dacă folosești produse de protecție solară sau pentru bronzat, ai grijă să cureți unghiile de urme de cremă sau spray.

Dacă mergi la mare sau la piscină, amintește-ți că sarea și clorul pot avea anumite efecte asupra manichiurii, dar și asupra pielii tale. Folosește ulei de cuticule periodic (mai ales după băi îndelungate) și o cremă hidratantă de mâini.

Astfel vei evita cuticulele dureroase, pielea uscată și eventualele pete sau decolorări ale manichiurii.

Oriunde ai merge vara asta, îți dorim un concediu plăcut și să te bucuri de o manichiură frumoasă, în contrast cu pielea bronzată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *