Manichiură de vară, ce culori de ojă semipermanentă se poartă pe unghii în sezonul Festival 2021

În această vară ai libertatea de a purta unghiile în toate culorile. Desigur vedeta sezonului este pielea bronzată, iar manichiura care i se potrivește este realizată în nuanțe pastelate de oje semipermanente Mounli cu luciu perfect si rezistenţă de lungă durată. Desigur că şi culorile vibrante și izbitoare, precum cele metalice, magnetice și glitter sau culorile neon sunt de asemenea foarte trendy.

Pentru ocaziile speciale, în care ținuta cere o anumită etichetă, unghiile în nuanțe naturale precum nude și maro vor arăta grozav dacă nu vă doriți să purtați o manichiură ce atrage atenția.

Atât în manichiura semipermanentă, cât și în manichiura cu gel, french-ul tip vitraliu, modelul marble și aplicațiile de accesorii cu irizații prețioase, vor da o imagine sofisticată unghiuțelor noastre.

Manichiură multicoloră

Cu un aer vesel și tineresc, manichiura multicoloră, cunoscută și sub denumirea de manichiură curcubeu, constă în vopsirea fiecărei unghii într-o culoare diferită. Desigur aici poți alege nuanțe pastel delicate de la Mounli precum: roz, albastru deschis, galben, portocaliu, lila sau poți crea senzație cu o manichiură în care formele geometrice să combine majestuos toate nuanțele pentru a crea unghii cu modele simetrice surprinzătoare.

În acest sezon estival 2020, french manicure este reinventată și acum poți purta linia smile în nuanțele curcubeului, fiecare deget abordând o culoare.

Mov

oja semipermanenta mov
  • Movul pastelat este una dintre culorile la modă în vara 2021. Nuanțele discrete cu parfum de liliac, combinate cu linii anvargardiste sau cârlionți realizați cu negru devin un must have de purtat cel puțin odată în această vară.

oja semipermanenta roz

Roz

  • În cadrul gamei pastel de la Mounli, culoarea piersicii este una dintre cele mai căutate în fiecare vară. După un an în care Pantone a adus Living Coral în atenția tuturor, vara 2021 așează pe unghiuțele cochete o nuanţă de piersică uşor aurie cu o imagine dulce și romantică.

Nude

oja semipermanenta nude
  • Unghiile în tonuri nude sunt o tendință veșnic la modă. Cu o imagine foarte naturală și elegantă, unghiile vopsite în noile nuanțe nude cu un finisaj lăptos, ușor tulbure şi cu irizații fumurii, vor arăta grozav și îți vor evidenția bronzul.
  • Unghiile cu model baby boomer sunt şi ele foarte la modă în acest an și o nouă tehnică a realizări extensiei în două nuanțe de gel pentru a obține gradientul perfect, a cucerit pe toată lumea.
  • Nuanțele de gel nude sunt combinate cu gel alb sau alte culori pentru a obține un degrade frumos ce pune în evidență unghiile lungi.

Alb

Oja Semipermanenta alb Laptos
  • Unghiile albe sunt la mare căutare în fiecare vară. Pielea bronzată arată fabulos lângă o nuanță de alb perfectă și de cum soarele așează auriul pe pielea noastră, culoarea albă monopolizează treptat tot ce ne înconjoară.
  • De la albul profund la albul lăptos, toate sunt atragătoare, deși o manichiură de un alb de cretă este fascinantă, un punct de atracție ce poate fi combinată cu orice ținută.
  • În plus puteți alege sa purtați două unghii vopsite într-o ojă cu glitter multicolor.

Albastru Classic Blue 2021

Classic Blue este culoarea la modă a anului 2021 conform institutului Pantone. Dacă vă place să purtați astfel de nuanțe îndrăznețe, albastru cu toată suita lui de nuanțe este o alegere bună chiar și pentru ținute stil office.

Oje semipermanente Neon

Unghiile vopsite în nuanțe neon vor face că mâinile tale să nu treacă neobservate. Nuanțele cu irizații toxic style precum verde, galben sau fucsia sunt o adevărată explozie de bucurie.

Manichiura neon ne dă libertate totală și la fel ca în manichiura curcubeu putem alege sa purtam un french drăguț cu linia smile în nuanțe explozive.

Secretul unei manichiuri cu oja semipermanentă neon, constă în aplicarea unui strat de ojă semipermanentă albă ce va oferi profunditate culorilor vibrante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *