O scrisoare de la echipa noastră!

Trăim într-o perioada in care responsabilitatea fiecăruia dintre noi, respectul pentru valorile noastre si iubirea pentru cei dragi nu mai sunt doar niște cuvinte pe care le aruncam uneori fără a le umple de conținut real. COVID-19 a oprit caruselul în care ne trezeam în fiecare dimineață pentru o perioadă. Nimic nu va mai fi la fel în felul în care percepem viața noastră.  Și totuși… 

Să rămâi frumoasă este o alegere chiar și în perioada aceasta. Mulți lucrăm de acasă, supraveghem copiii la lecțiile online sau îi ajutăm, pregătim cina cu o atenție mărită la fiecare gest pe care îl facem… . Azi, fetița mea, de 6 ani, s-a trezit, s-a schimbat singura și s-a aranjat cu o eșarfă roz de la bunica ei și o cordeluță cu flori asortată. Știa că urma sa facă niște adunări, scăderi, desene, să se joace și voia sa fie drăguță. Cochetăria aceasta este în fiecare dintre noi. În timpul anilor grei, de război, când dresurile de mătase ajunseseră o raritate, unele doamne își desenau cu dermatograful o dunga de la tendonul lui Ahile în sus, asemănătoare dungii de ciorapi… Din fericire, nu trăim în acele vremuri. 

În efortul de a ne proteja angajații, comunitățile și publicul larg, angajații Mounli vor lucra de la distanță, respectând normele de igienă impuse de autorități.

Dar nu vă faceți griji! A lucra de acasă este doar o modalitate de a ne reîncărca bateriile, de a ne îngriji mai bine de noi înșine, pentru a fi mai creativi, de a veni cu produse și mai bune. Mounli va veni cu o paletă mult mai largă de oje din care clientele noastre vor avea ce alege.  Continuăm să livrăm produse de înaltă calitate și cu aceeași seriozitate de până acum. Aveți acces la centrul nostru de ajutor și echipa noastră disponibilă 24/7 și gata să vă ajute.

Depozitul nostru și angajații noștri sunt încă pe deplin funcționali. Îndeplinim toate comenzile la timp, fără nicio întârziere în acest moment. Angajații noștri iau toate măsurile de precauție sanitară pentru a oferi cel mai înalt nivel de curățenie în timp ce vă îndeplinesc comenzile. Din cauza defalcării internaționale care afectează toate avioanele, transportatorii și companiile de transport, unele întârzieri în livrarea comenzilor pot apărea din când în când, dar vă rugăm să aveți răbdare, deoarece lucrăm cu toți transportatorii majori din lume și ei înșiși încearcă să reducă toate riscurile doar pentru ca pachetul dvs. să ajungă în siguranță și, cel mai important, la timp.

Suntem recunoscători pentru alegerea dvs. Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru!

 # Stați acasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *