Tendinte primavara vara 2019. Indrazneste!

E primavara, aprilie si chiar daca inca vremea e rece ne dorim soare, culori și prospețime. Și dacă nu îndrăznim să scoatem imediat hainele colorate, culoarea poate fi … pe unghii. Culori pop și strălucitoare, o simfonie de lalele, narcise si flori de liliac care se transpune in gelurile mounli. Descoperiți in colectiile noastre noile tendinte de geluri de primăvara – vara a anului 2019 pentru o manichiură perfectă.

Pentru dumneavoastra, am selectat cele mai la moda culori pe care le puteti purta la maini sau pe degetele de la picioare, acum ca a venit primavara si vara bate la usa.

Cu siguranta veti gasi o culoare pe gustul dumneavoastra!

Cum va simtiti anul acesta? Din ce echipa faceti parte: pastel sau pop? Iata doua nuante care sunt in competitie. Dar vestea buna este ca nici una dintre cele doua echipe nu va da gres in vara aceasta. Roz fucsia, coral, portocoliu, verde… doar o parte din nuantele must-have ale acestui sezon primavara – vara.

Unghiile nostre vor culori puternice, vibrante. Nude, desi nu se va demoda niciodata, va fi pus in paranteze pentru o perioada. Cuvantul de ordine este indrazneste!

Paietele sunt o alta tendinta a acestui sezon. Credeati ca paietele sunt rezervate doar sarbatorilor sau petrecerilor? Ei bine, nu. Unghiile trebuie sa fie stralucitoare. Merriam , Mauve , Stellar , Paranoia dar si la Galaxias sau Bright Dust de la Mounli vin in intampinarea acestei tendinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *